کاردینال بریتانیا پیام سال نو را به تحکیم بنیاد خانواده اختصاص داد
اسقف اعظم وستمینستر و رهبر کاتولیکهای بریتانیا در پیام خود به مناسبت سال نوی میلادی که در کلیسای کاتولیک وستمینستر قرائت شد بر اهمیت تحکیم بنیاد خانواده در جامعه تأکید کرد.
به گزارش راه مسیح به نقل از به نقل از کریسشن تودی، کاردینال کورمک مورفی اوکانر اسقف اعظم وست گفت: امروز برای آنها که تلاش میکنند با ایمان زندگی کرده و کودکان خود را با عشق خداوند تربیت کنند دعا میکنیم.
وی با تصدیق فشارها و دشواریهایی که در خانوادهها وجود دارند گفت که کلیسا به کانون خانواده مهر میورزد و ژرفترین فداکاریها و مهربانیها در خانوادهها صورت میگیرند.
کاردینال مورفی اوکانر اظهار داشت: در خانه بنیاد زندگی دینی و خانواده مهرورز شکل گرفته و غنیترین خاک هر جامعه دینی در کانون خانوادهها وجود دارد. اگرفضایی برای حضور خداوند در خانه ایجاد شود اگر والدین از کودکی همراه فرزندان خود نیایش کنند. اگر والدین بایکدیگر رفتاری مناسب داشته باشند اگر روابط داخلی خانواده سالم باشد در آن هنگام فرصتی برای رشد اذهان و قلوب کودکان ایجاد میشود.
افشاگری درباره مرگ پاپ ژان پل دوم
یکی از اساتید پزشکی ایتالیا در مقالهای جنجالی عنوان کرد پاپ "ژان پل دوم" به خاطر ضعف و بیماری دار فانی را وداع نگفت بلکه مرگ از روی ترحم را تجربه کرد.
به گزارش راه مسیح ، مجله تایم آمریکا در شماره امروز خود نوشت: «دکتر "لینا پاوانلی" متخصص بخش مراقبتهای ویژه به این جمعبندی رسید که مرگ پاپ در آوریل سال 2005 بخاطر ضعف و بیماری نبود بلکه مرگ از روی آنچه بود که کلیسای کاتولیک از آن به عنوان مردن بخاطر رهایی از درد و رنج [مرگ از روی ترحم] یاد میکند.»
به نوشته تایم، خانم پاوانلی اساس نتیجهگیری خود را بر کارشناسی پزشکی و مشاهدات خود از پاپ بیمار در تلویزیون بعلاوه گزارشهای رسانهای و کتابی عنوان کرد که بعد از مرگ پاپ توسط پزشک شخصی وی انتشار یافت.
وی نوشت: «خودداری از نصب لوله تغذیه بیمار تا چند روز قبل از مرگ پاپ بر سرعت مرگ رهبر کاتولیکهای جهان افزود.»
این پزشک همچنین نوشت به اعتقاد وی پزشکان پاپ از روی وظیفه اوضاع را برای وی تشریح کرده بودند و خود پاپ بود که شخصاً تصمیم گرفت لوله تغذیه را نپذیرد.
به نوشته این پزشک ایتالیایی پاپ این اقدام را پس از آن انجام داد که دو بار پیش از آن در ماههای فوریه و مارس نیز در بیمارستان بستری شده بود.
بنا بر اعتقادات کاتولیکها باید همه ابزارها برای ادامه حیات و طولانیتر کردن زندگی به کار بسته شود.
این مقاله با عنوان "مرگ شیرین کارول وجتیلا" که در آن نام پاپ در زمان تولد ذکر شده است در ماهنامه پزشکی "میکرومگا" ایتالیا به چاپ رسیده است.
نوع جدیدی از تبلیغات مسیحیت در تهران
همزمان با میلاد حضرت عیسی مسیح و در آستانه سال نو میلادی نوع جدیدی از تبلیغات مسیحیت در تهران مشاهده شد. در بعضی چهارراه های تهران اشخاصی در شمایل بابانوئل درحالیکه هدایائی دردست داشتند به مردم تبریک میگفتند و همراه با آن ها جزوه ای از مجلات گزینش شده انجیل به آنها هدیه میدادند. اخیرا تلاش برای مسیحی کردن مسلمانان از راه های مختلف از جمله تشکیل کلیساهای خانگی افزایش یافته است .
به گزارش راه مسیح به نقل از روزنامه ملیت ترکیه: « نوع پوشش و حجاب بعضی از بانوان ایرانی در تهران که بیش از نیمی از مویشان را بیرون می گذارند هیات پارلمانی ترکیه را شگفت زده کرد. » به نوشته ملیت « یکی از اعضای هیات ترکیه ای گفت : پوشش بعضی بانوان در ایران هیچ شباهتی به پوشش بانوان محجبه در ترکیه ندارد. » ملیت نوشت : « هیات پارلمانی ترکیه در کوچه ها و خیابان های تهران مناظری را دید که شوکه شد. » عضوی از هیات پارلمانی ترکیه نیز که خواست نامش فاش نشود گفت : در کوچه و بازار بعضی زنان نیمی از موهای خود را بیرون از روسری می گذارند. به عبارتی دیگر روسری وسیله ای برای پوشش کامل موی سر نیست و ماهیت حجاب را ندارد. بلکه ماهیت یک وسیله تزئینی را یافته است . »
تبلیغات زودرس انتخاباتی در شهرستان رباط کریم اعتراض مردم را برانگیخته است . امام جمعه نصیرآباد در مراسم افتتاح شعبه بانک ملی در این شهر ضمن انتقاد از تبلیغات یکی از داوطلبان نمایندگی مجلس گفت این افراد بجای آنکه کارهای انجام شده را به نام خود تبلیغ کنند بهتر است درباره معضلات اجتماعی و گرانی های اخیر به مردم توضیح بدهند. وی افزود : مردم باید در انتخابات هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی هوشیار باشند و تحت تاثیر تبلیغات کسانی که خدمات دیگران را نادیده می گیرند و درصدد هستند همه چیز را به نام خود تمام کنند قرار نگیرند.
پاپ نسبت به نفوذ سکولاریسم در جهان غرب هشدار داد
بندیکت شانزدهم در مراسم شب گذشته در کلیسای باسیلیکای میدان سنت پیتر در واتیکان نسبت به مصرفگرایی افراطگرایانه و نفوذ سکولاریسم در جهان مدرن غربی هشدار داد.
به گزارش راه مسیح به نقل از خبرگزاری آلمان، پاپ بندیکت شانزدهم رهبر کاتولیکهای جهان گفت: بسیاری از مردم به ویژه جوانان جذب بیحرمتی جسم خود شده اند، اما میتوان فضای فقدان امید و اعتماد در زندگی را میان مردم حس کرد که این امر همان شیطان سیاه جامعه مدرن غربی است.
رهبر 80 ساله 1/1 میلیارد کاتولیک جهان یادآور شد: کمبودهای جدی و فقر بر زندگی افراد و خانوادهها سایه افکنده و مانع از نگاه مطمئن آنها به آینه شده است.
وی فقدان ایمان و امید در زندگی را به عنوان عامل شکل گیری شر در جامعه مدرن غربی توصیف کرد و گفت: بگذارید از خداوند بخواهیم هرکدام از ما را عامل اشاعه امید کرده تا بتوانیم آینده ای بهتر بنا کنیم.
در این مراسم همچنین سرود مذهبی سنتی " Te Deum" که خط نخست آن به " خداوندا از تو تشکر میکنیم" ترجمه شده خوانده شد.
رهبر کاتولیکهای جهان امروز 11 دی ماه به عنوان نخستین روز از سال نوی میلادی مراسم عشای ربانی را ساعت 10 صبح به وقت محلی برگزار میکند.
چهل سال است که نخستین روز از سال نوی میلادی (اول ژانویه) به عنوان روز جهانی صلح توسط پاپ پل ششم در کلیسای کاتولیک نامگذاری شده و بندیکت شانزدهم که پیام صلح خود را اواسط دسامبر با عنوان " انسان، قلب و صلح" منتشر کرده امروز آن را قرائت میکند.
وی در پیام صلح خود جنگ، سلاح های هستهای، تروریسم، سقط جنین را محکوم کرده و خواستار صلح در کشورهای جنگ زده آفریقا و خاورمیانه شده است.
واتیکان گزارش بهخدمت گیری جنگیران را تکذیب کرد
گزارشهایی که از افزایش انتصاب جنگیرها از سوی واتیکان در سراسر دنیا خبر میدادند تکذیب شدند.
به گزارش راه مسیح به نقل از تلگراف، فدریکو لامباردی سخنگوی واتیکان طی یک نشست خبری اعلام کرد: پاپ بندیکت شانزدهم هیچ برنامهای برای انتصاب جنگیران به منظورمبارزه با امور شیطانی ندارد.
پتروس، پایگاه اطلاع رسانی کاتولیکها هفته گذشته اعلام کرده بود که پاپ در نظر دارد تعداد انتصاب جنگیرها را طی سال جدید میلادی افزایش داده و نیایشی را که در زمانهای گذشته در مراسم عشای ربانی برای دورکردن شیطان وجود داشته بار دیگر در این مراسم وارد کند.
این نیایش برای سنت مایکل ارشانگل انجام میشده که به عنوان نخستین حامی بشر درمقابل شر شناخته میشود.
پائولو اسکارافونی روحانی کاتولیک و مدرس دانشگاه واتیکان که مبحث شناسایی و دور کردن شیطان را تدریس می کند اظهار داشت که درحال حاضر به علت افرایش شیطانپرستی استفاده از مهارت جنگیران بسیار مورد نیاز است.
عکس های موهن خشم کلیسا را برانگیخت
انتشار طرحها و نقاشیهای موهن و مستهجن درباره حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم (س) در اسپانیا ، خشم کلیسا، احزاب هوادار مذهب و مومنان را به شدت برانگیخته است.
حوزه اسقفی اسپانیا ، انتشار این نقاشیهای مستهجن را آنهم با حمایت دولت محلی اکسترامادورا ، به سخره گرفتن ارزشها و اعتقادات دینی مردم خوانده و اعلام کرده است که از طریق قانونی علیه آن اقدام خواهد کرد.
بیانیه ، چنین اقداماتی را تهاجم به آزادی مذهب و اندیشه افراد خوانده و بر لزوم اقدام قاطعانه دولت در چارچوب حکومت قانون و دموکراسی تاکید کرده است.
حوزه اسقفی تاکید کرده است که در تصاویر و طرحهای یاد شده، مهمترین پایههای اعتقادی مسیحیت که بر احترام به حضرت عیسی، حضرت مریم و مقدسات استوار است، مورد اهانت و تهاجم قرار گرفته و روان پاک همه آزادیخواهان و افراد هوادار معنویت جریحهدار شده است.
انتشار طرحها و نقاشیهای موهن و مستهجن درباره حضرت عیسی(ع) و حضرت مریم (س) در اسپانیا ، خشم کلیسا، احزاب هوادار مذهب و مومنان را به شدت برانگیخته است.
مالزی و پدیده ای به نام رجعت از دین
آزادی دین در مالزی و گستردگی ادیان دراین کشور باعث شده که اتفاقاتی به وقوع بپیوندد که از قبل پیش بینی نشده است و این امر دولتمردان و مسولان دولتی و دینی را در مقابل پرسش های بی پایان مردم قرار می دهد.
به گزارش راه مسیح به نقل از فارس ، طی سالهای استقلال مالزی دولتمردان این کشور دریافته اند که تنها راه حفظ استقلال کشور اتحاد مردم است و این درحالی است که مردم این کشور از مجموعه ای گسترده از ادیان و نژادها و مذاهب مختلف تشکیل شده اند.
گسترش مدارس ملی که در آن هندو و مسلمان و مسیحی و سیک و دیگر ادیان با یکدیگر در سر یک کلاس حاضر می شوند و در کارهای گروهی و تغذیه یکدیگر شریک می شوند باعث شده تا به نوعی قرابت و نزدیکی در نزد بسیاری از نژادها و ادیان مختلف به وجود آید.
اگرچه در این میان هر گروه سعی می کند بنا به توصیه های مذهبی و دینی خود عمل نماید و حدود خود را رعایت نماید.
در این بین بسیارند خانواده هایی بودایی که فرزندی هندو دارند یا هندوهایی که با مسیحی ازدواج نموده اند و یا خانواده مسیحی که پسر آنها در صدد ازدواج با یک دختر مسلمان و تغییر دین از مسیحیت به اسلام است.
برخی نیز سرگردان در میان این ادیان هنوز دین و مذهبی را برای خود انتخاب ننموده اند. زرتشتیان ایرانی که به زبان هندی صحبت می کنند و از هند به مالزی آمده اند یا بهایی هایی که در این کشور به انتشار دین خود مشغول هستند نیز اقلیت هایی هستند که اغلب کسی درباره آنها چیزی نمی داند.
سیکها با عمامه های مخصوص به خود و جینیست ها را نیز باید به لیست گسترده ادیان در مالزی اضافه کرد حال آن که جمع کثیری خصوصا در شبه جزیره شرقی مالزی «صباح و ساراواک» یا به ادیان بدوی زندگی می کنند و یا در اصطلاح «نو رلیجن» یا بدون دین خوانده می شوند.
سهم دولت بر اساس نژادها تقسیم می شود و پس از مالایی ها که بیشترین سهم را می برند، سهم بعدی به چینی ها و سپس هندی ها می رسد و تقسیم بندی از نظر دینی وجود ندارد. هر چینی می تواند مسلمان، مسیحی یا بودایی باشد و هیچ یک امتیازی از نظر جایگاه دولتی برای او ندارد.
همین امر سالها دولتمردان خصوصا قضات این کشور را در مقابل این پرسش قرارداده که اگر دونفر از دو دین متفاوت خلافی یکسان را انجام دادند آیا باید بر اساس قوانین دینی متفاوت محاکمه شوند و دست آخر هم جرایمی متفاوت برای آنها اعمال شود یا خیر؟
با وجود همه این مسایل قضات این کشور و دولتمردان مالزی توانستهاند با کمک گرفتن از حمایت مردمی قوانین را به گونه ای تنظیم کنند که مورد تایید همه ادیان بزرگ این کشور باشد و در عین حال تناقضی با یکدیگر نیز نداشته باشند.
و به همین دلیل نیز قضات و وکلای این کشور از هر دین و نژادی می توانند به راحتی در امور مختلف وارد شوند و نظر نهایی خود را اعلام کنند.
اما در این میان مواردی به وقوع می پیوندد که هیچ گروهی حاضر به گذشت از حق خود نیست. یکی از این معضلات که اخیرا حوزه قضایی مالزی را بسیار آزار می دهد رجعتهای دینی است که در قانون پیش بینی نشده است.
در حال حاضر اگرچه ممکن است عدهای از مسلمانان پیش از این به ادیان دیگر رجعت کرده باشند ولی هیچگاه هیچ یک از آنها تقاضای ثبت دین خود را نداده است ولی هم اکنون مسیحی شدن یک زن مسلمان 40 ساله و تقاضای ثبت وی جنجالی در این کشور به پا کرده است و عالمان دینی و حوزه قضایی روزهای مدیدی است که بر سر این موضوع به بحث و مناظره سپری می کنند.
این زن مدعی است که اگر چه در خانواده ای مسلمان به دنیا آمده و نام اسلامی برخود دارد ولی هیچگاه مسلمان نبوده است و هیچ دینی برای خود اختیار ننموده بوده و اخیرا تصمیم به مسیحی شدن گرفته است.
فعالیت مسیونرهای مسیحی در مالزی این ترس را در روحانیون مسلمان به وجود آورده است که با تصویب ثبت برای این زن موارد کثیری از ارتداد در مالزی علنی گردد، لذا حاضر به قبول این بدعت نیستند.
حتی در زمان حضور هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضائیه در مالزی نیز این سوال از سوی دانشجویان دانشگاه علوم اسلامی مطرح شد که حکم شما به عنوان رئیس قوه قضائیه ایران برای رجعت از اسلام به مسیحیت چیست که رئیس قوه قضائیه نیز پاسخ داد که در این امور باید بنا به شرایط فرد و محیط تصمیم گیری نمود که آیا فرد از ابتدا در جریان مباحث دینی قرار داشته است یا خیر.
چندی پیش نیز مردم مسلمان یکی از شهرهای شمال کوآلالامپور با چوب و سنگ در مقابل یک کلیسا حاضر شدند تا 40 تن از دانشجویانی که گفته می شد قرار است برای رجعت از اسلام به مسیحیت به این کلیسا بیایند را مورد حمله قرار دهند که این تجمع با دخالت نیروهای پلیس پایان یافت و البته کسی هم به کلیسا نیامد.
اکنون در میان مردم مالزی دهها وشاید صدها سوال در این خصوص مطرح است که به سادگی نمی توان برای آنها جوابی یافت.
برخی از خانواده ها همه اعیاد دینی از اسلامی گرفته تا بودایی و مسیحیت و هندو را جشن می گیرند و به دیدار یکدیگر می روند، چرا که از هر دینی عضوی در این خانواده وجود دارد که البته به خوبی و خوشی در کنار هم زندگی می کنند.
اصولا این افراد در کنار یکدیگر غذای دریایی یا غذایی گیاهی را برای تناول انتخاب می کنند تا با هیچ یک از ادیان تناقضی نداشته باشد. به نوعی قوانین قضایی مالزی نیز به مانند همان غذای گیاهی است که همه ادیان در استفاده از آن آزاد هستند و ممنوعیتی در آن وجود ندارد.
پخش مستند در رد مسیح ازتلوزیون کانادا
شبکه ملی تلویزیونی کانادا (CBC) به عنوان یک شبکه دولتی، در ایام کریسمس مستندی با محوریت رد مسیحیت پخش میکند که براساس کتاب تام هارپور متأله لیبرال کانادایی نوشته شده است.
به گزارش راه مسیح به نقل از مهر ، پایگاه اینترنتی شبکه CBC برای تبلیغ این برنامه مستند نوشته است: چه اتفاقی رخ می دهد اگر فردی ثابت کند که هرگز مسیح وجود نداشته است؟ چه اتفاقی رخ می دهد اگر شواهدی وجود داشته باشد که نشان دهد هر کلمه از عهد جدید ( سنگ بنای مسیحیت) براساس افسانه و استعاره است؟
ایده این مستند از سوی نویسنده ای به نام مستعار "استارهاوک" مطرح شده که یکی از طرفداران پیشرو در جنبش اکوفمنیسم است.
هارپور درباره این مستند اظهار داشته است که در طول تحقیقات خود متوجه شده است که عهد جدید براساس اسطوره شناسی مصری نوشته شده و مسیح هرگز متولد نشده و در حقیقت این متن استعاره ای نوشته شده است. بنیانگذاران کلیسا مردم را فریب داده و رویکردی جدی و تحت الفظی نسبت به انجیل اتخاذ کرده اند.
کریسمس در کویت؛ تأکید بر احترام و اشاعه صلح جهانی
به گزارش راه مسیح به نقل از خبرگزاری مهر: مسیحیان کویت مانند مسیحیان کشورهای دیگر آغاز سال نوی میلادی را جشن میگیرند و همزمانی کریسمس با عید قربان را عاملی برای تأکید بر احترام به دیگری و اشاعه صلح جهانی و تسامح میدانند.
به مناسبت آغاز سال نوی میلادی، کلیساهای سراسر جهان، همچنین کلیساهای کویت مراسم جشن برگزار می کنند چرا که این ایام فرصتی برای گفتگو و ارتباط آزاد با یکدیگر را فراهم میکند. آنها معتقدند که اگرچه مصائب بسیاری در جهان به علت درگیری، جنگ و تفرقه میان مردم وجود دارد، اما کلیساها سعی میکنند این ایام را که با عید قربان همزمان شده جشن گرفته، به انسانها احترام گذاشته و صلح را در جهان اشاعه دهند.
مسیحیان این کشور معتقدند که همزمانی عید قربان مسلمانان و آغاز سال نوی میلادی زمینه ای برای احترام به دیگران را فراهم میکند و صلح را میان بشر اشاعه میدهد و عاملی است تا مسیحیان بتوانند در کنار مسلمانان به صورت مسالمت آمیز زندگی کنند، از این رو اهانت به هیچ یک از ادیان را مجاز ندانسته و آن را محکوم میشمارند.
اقلیت مسلمان کویت حدود 300 هزار نفر هستند که رابطه خوبی با جامعه مدنی این کشور و با مسئولان آن دارند. به همین علت آنها در کلیساها و اماکن عبادی میتوانند مناسک دینی و شعائر خود را با آزادی کامل برگزار کنند. به ویژه اینکه شب کریسمس را می توانند در بزرگترین کلیسای کاتولیک در پایتخت کویت جشن گرفته و برنامه های خاص این ایام را برگزار کنند.
اما آنچه که در این میان در همه مناطق و در کویت نیز دیده میشود، افزایش قیمت کالاها و خوراکیها با نزدیک شدن به آغاز سال نوی میلادی است، به طوری که چند روز پیش از کریسمس بازارها با ازدحام جمعیت رو به رو بوده و خرید در این روزها بسیار به چشم میخورد.
خرید شیرینی، لباس برای کودکان، همچنین خرید بابانوئول و درخت کریسمس که سمبل آغاز سال نوی میلادی است، شکل بسیار زیبایی به بازارها داده است و مردم سعی میکنند این وسایل را به همراه وسایل تزئینی چون کاغذهای رنگی و لامپهای کوچک و بزرگ بخرند و به خانههای خود برند.
خرید کردن برای اقوام و آشنایان نیز در این روزها بسیار است، چرا که هدیه دادن و هدیه گرفتن و دید و بازدید از رسوم مسیحیان کویت به شمار میرود. خرید انواع کارتهای تبریک برای تبریک سال نوی میلادی و کریسمس به رنگ قرمز بسیار است.
کشیش امانوئل غریب از کشیشان کلیسای انگلیکن کویت تصریح کرد: همزمانی عید قربان و عید کریسمس را هم به مسلمانان و هم به مسیحیان تبریک میگویم. امیدوارم این مناسبتها عاملی برای ارتباط بیشتر و تعمیق صلح اجتماعی در کویت باشد.
میلاد رفعت کانادایی مقیم کویت اظهار داشت: عید در کانادا با عید در کویت هیچ فرقی نمیکند، همه رسوم و وسایل عید که در کانادا دیده میشود در کویت هم وجود دارد و این نشانه تسامح و صلح میان ادیان به شمار میرود.
با شروع سال نوی میلادی مسیحیان به خیابانها و اماکن گردشگری رفته و از تعطیلات این روز برای تفریح استفاده میکنند.
بابانوئل اردنی در کنار ماهیها | |
گروهی از غواصان اردنی با لباس سنتی بابا نوئل امسال برای دومین سال پیاپی در خلیج عقبه زیر آبها میروند تا کریسمس و میلاد حضرت عیسی بن مریم (ع) را در کنار ماهیها و مرجانها با عکسهای یادگاری جشن بگیرند. | |
به گزارش راه مسیح به نقل از الغد، امسال برای دومین سال پیاپی است که غواصان اردنی به شیوه خود به زیر آبهای خلیج عقبه ( جنوب غربی اردن) میروند و لباس سنتی بابا نوئل را به مناسبت عید کریسمس و میلاد حضرت مسیح (ع) بر تن میکنند و عکسهای یادگاری در اعماق دریا میاندازند. این گروه به نام گروه " بابا نوئل غواص" هستند که زیر آبها در کنار مرجانها و ماهیهای رنگی عکس میگیرند. در شهر عقبه ( جنوب غربی اردن) درخت کریسمس در اماکن عمومی قرار داده شده است، به ویژه در اماکن گردشگری و هتلهای 5 ستاره. برخی از خانه ها نیز دهها چراغ به این مناسبت آویزان میکنند. بازارها بسیار مزدحم است و گروههای مسیحی به این مناسبت خرید میکنند و صدای سرود و ترنم ترانه نیز در جوی حاکی از شادی و سرور در بازارها به گوش میرسد. عید کریسمس و آغاز سال نوی مسیحی در افزایش گردشگر به این کشور تأثیر فراوانی داشته است، به طوری که اروپاییان بیشترین گردشگران به این منطقه هستند و در سال گذشته تعداد آنها به بیش از 600 هزار نفر رسید. هتلها نیز افزایش آمار گردشگران و اسکان در هتلها را در عید قربان عید میلاد مسیح (ع) قابل توجه اعلام کردند. مسیحیان به منظور زنده نگهداشتن یاد حضرت عیسی مراسم خاصی برگزار میکنند. آنها ضمن تزئین درخت کریسمس و خرید شیرینی و لباسهای جدید، خانه های خود را نیز برای استقبال از مهمانان و ضیافتهای مختلف برای شب عید آماده میکنند. مسیحیان این روز را که روز میلاد حضرت عیسی، رسول محبت و صلح است، جشن میگیرند تا آموزه های دینی و تعالیم مسیح چون محبت به مردم بدون تبعیض، تواضع، عدل و انصاف را یادآوری کنند، زیرا این جشنها بدون یادآوری این آموزه ها امکانپذیر نیست. همزمانی دو عید مسلمانان عید قربان و عید مسیحیان میلاد حضرت عیسی بن مریم (ع) و بازگشت زائران خانه خدا منجر شده است تا صدای تبریک و خیر مقدم بسیار شنیده شود. البته افزایش قیمتها در این ایام بسیار چشمگیر است، به طوری که یکی از مسیحیان اردن میگوید: در این موقع قیمت کالاها افزایش بسیاری مییابد. همچنین قیمت ادوات تزئینی عید 10 درصد و چراغها و لامپها تا 30 درصد افزایش یافته است. | |
بازدید دیروز: 10
کل بازدید :375373
این وبلاگ بر آن است تا در فضایی آرام ، عقلانی و منطقی به مناظره و گفتگو با برادران و خواهران مسیحی جویای حق و حقیقت بپردازد.
تاریخ مسیحیت [176]
پاسخ به سؤالات شما در مورد اسلام [137]
جنگ های صلیبی [129]
مصنف واقعى اسفار پنجگانه [116]
مسجد و کلیسا [189]
راه مسیح [122]
گفتمانهای مسلمانان و مسیحیان [426]
اخبار مسجد و کلیسا [182]
پاسخ به سؤالات شما در مورد مسیحیت [283]
رهیافتگان [246]
مسیحیت و اسلام [263]
واتیکان دنیای اسلام و غرب [196]
گفتگوهای من و مسیحیان [345]
مسجد و کلیسا(بلاگفا) [267]
[آرشیو(15)]
پاسخ به سؤالات شما در مورد اسلام
اخبار مسجد و کلیسا
رهیافتگان
در کلیسا به دلبری ترسا
واتیکان دنیای اسلام و:غرب
جنگ های صلیبی
یادداشت ها و مقالات مرتبط
تاریخ مسیحیت
آشنایی با ادیان بزرگ/مسیحیت
بهار 1387
زمستان 1386