جنگ تبشیری علیه اسلام
به نوعی جنگ صلیبی ـ تبشیری علیه مسلمانان اشاره کردم، نوع نظامی آن را همه ما در گوشه و کنار جهان شاهد هستیم، لازم است به نوع فرهنگی! ـ تبلیغی آن نیز به نحوی بپردازیم.
هم اکنون بسیاری از مؤسسات مسیحی در جهان، علیه اسلام و قرآن تبلیغات وسیعی را انجام میدهند، از جلمه سازمانی که مرکز آن در شهر «اشتوتگارت» (آلمان غربی) قرار دارد. این مرکز دارای شعبهای در شهر «بازل» (سویس) میباشد. این مرکز به بسیاری از زبانها نشریه و کتاب منتشر میسازد. و در تمامی این نوشتهها به رد اسلام و قرآن پرداختهاند.
نام چند نمونه از کتابهای این مرکز به قرار زیر است:
ـ میزان حق (سه جلد)
ـ روشنگری اندیشهها درباره منابع اسلام
ـ دعوت حق
ـ خدا و مسیح
ـ صلیب در انجیل و قرآن
ـ دین مسیح نسخ نمیشود
ـ شخصیت مسیح درانجیل و قران
ـ آیا خدا در جسم ظاهر میشود؟
ـ آمرزش در مسیحیت
ـ خدای یگانه در سه چهره مقدس
این مرکز تبشیری شعبهای هم در لندن دارد که اخیراً دیدم گروهی از پسران و دختران اروپایی و شرقی، نشریات این مؤسسه را به زبانهای مختلف و از جمله «عربی» در خیابانهای لندن، به طور رایگان در بین مسلمانان و به ویژه اعراب توزیع میکنند.
در لبنان کشیش متعصبی به نام «یوسف الحداد» زندگی میکند که دهها کتاب علیه اسلام و قرآن منتشر ساخته است. او در کتابهای خود بسیاری از آیات قرآن را تحریف نموده است.
معروفترین نوشتههای او چنین است:
ـ مقدمهای بر گفتگوی اسلام و مسیحیت
ـ قرآن، دعوتی مسیحی؟
ـ قرآن و مسیحیت
ـ اسرار قرآن
ـ مسیح و محمد از دیدگاه قرآن
ـ انجیل و قرآن
در استرالیا نیز مجموعهای از کشیشهای متعصب وجود دارند که در مقالات و نشریاتشان علیه پیامبر و تعالیم اسلام مطالبی نوشته و به شدت به فعالیت مشغولند. اخیراً در این کشور کتابی از «جون لاون» منتشر شده به نام «خطر اسلام» نویسنده این کتاب که سالها در سرزمینهای اسلامی میزیسته و اکنون در لندن زندگی میکند، در این کتاب به شدت به اسلام و مسلمین توهین نموده است. او گذشته از این کتاب، در رادیوهای محلی با انجام مصاحبه هایی به اسلام حمله میکند.
در فرانسه نیز اخیراً انتشارات «سرف» کتابی به نام «ما و اسلام» منتشر ساخته، نویسنده این کتاب راهبی به نام (یوحنا محمد عبدالجلیل) یک مسلمان مراکشیالاصل میباشد که در دانشگاه «قرویین» مراکش تحصیل کرده و آنگاه به پاریس سفر نموده و در سال 1945 مسیحی شده است! در این کتاب نیز حملات شدیدی علیه اسلام به چشم میخورد.
در هند، حرکات تبشیری گروهی از پیروان اسلام را جلب کرده و آنان کتابهایی علیه اسلام به زبانهای محلی منتشر میسازند، یکی از فعالترین مبشرین ک. علوی مؤلف کتاب «آیا خدا فرزند دارد؟» میباشد، که کتابهایش در منطقه توزیع میشود.
در اندونزی نیز مسلمان زاده هایی که مسیحی میشوند، پس از مسیحی شدن شروع به تألیف کتبی در رد اسلام مینمایند از جمله آنان میتوان «رفاعی برهان الدین» مؤلف کتاب «عیسی در قرآن» را (باندوک 1965) ـ نام برد. البته در اندونزی بیش از چهارده هزار مبلغ و مبشر مسیحی مشغول فعالیت هستند و تنها در جزیره بورینو که یک جزیره مسلمان نشین است، بیش از یک هزار مبشر مسیحی به تبلیغ اشغال دارند و از هم اکنون برنامه وسیعی برای مسافرت پاپ به آسیا، از جمله هند و اندونزی از طرف واتیکان تدارک دیده میشود.
مؤسسههای تبشیری در برخورد با دنیای اسلام از شیوه دیگری هم استفاده میکنند و آن شعار حمایت مسیحیان و پیروان ادیان توحیدی از ساکنین سرزمینهای کمونیستی است که در این برنامه: «اتحاد اروپایی دموکراتیک مسیحی در رم» دقیقاًبرگزار کننده برنامههای تبشیری است. مؤسسه دیگر، (کنگره جهانی ادیان» است، که هدف آن امکان پیدا کردن آزادی تغییر عقیده و ازدواج زن مسلمان با مرد مسیحی است.
این مؤسسات برای پیشبرد برنامههای تبشیری خود از ایجاد باشگاههای ورزشی کودکان، مدارس ابتدایی و متوسط، تأسیس دانشگاهها و دانشکدهها در بهترین شکل و محتوی نیز بهرهمند میشوند. آنها در این راه تا آنجا پیش رفتهاند که در برخی از سرزمینهای اسلامی درس «دین اسلام» را از دروس مدارس و دانشگاهها رسمی یا کم کرده و یا به طور کلی حذف نمودهاند.
شگرد دیگر آنان انتشار نشریات جنسی است. مبلغین مسیحی به زندانهای سیاسی هم سرکشی میکنند. به ویژه در اندونزی، از زندانیان کمونیست دیدار مینمایند و پس از مذاکره با آنها، خانواده هایشان را مسیحی مینمایند.
یک جمعیت مذهبی که به نام مسیحیت فعالیت مینماید، روزنامهای به نام «برج مراقبت» دارد که به 80 زبان و با تیراژ چند میلیون نسخه نشر مییابد. رادیوهای تبشیری مسیحی فراوان است که از جمله میتوان از رادیوهایی که در کشورهای سودان، اسپانیا، ایتالیا، آلمان غربی و سویس قرار دارد نام برد. رادیو واتیکان هم روزانه به 36 زبان برنامه پخش میکند یک گروه مسیحی به نام «پایتیستها 112 ایستگاه رادیو در 38 سرزمین دارد. برای رادیوی جنوب شرقی آسیا در سال 1980 بودجهای معادل 20 میلیون دلار اختصاص یافته است. این رادیو به 28 زبان آسیایی برنامه پخش میکند.
مبشرین اینگونه محافل از هر وسیلهای سود میجویند و در این راه از جنگ هم گریزان نیستند. نبرد مسلحانه بین اسلام و مسیحیت در لبنان ـ فلیپین ـ قبرس ـ نیجریه و اریتره درهمین رابطه است!
برخی مسیحیان کاتولیک با در دست گرفتن برنامههای اقتصادی و واردات و صادرات در بسیاری از این کشورها، به برنامههای تبشیری اقدام مینمایند. هم اکنون در جهان 16 مرکز عمده برنامه ریزی تبشیری (در آفریقا دو مرکز ـ در آسیا 6 مرکز و 8 مرکز در اروپا و آمریکا) وجود دارد که به برنامه ریزی دراز مدت مشغولند و بودجه آنها از طرف واتیکان تأمین میشود. واتیکان منابع اقتصادی، شرکتها و اموال فراوانی در اختیار دارد که میزان آن از اسرار به شمار میآید و تنها پاپ و چند تن از نزدیکانش از میزان بودجه و ثروت واتیکان آگاهند اما برخی از کارشناسان اقتصادی عقیده دارند سومین یا چهارمین دولت ثروتمند جهان واتیکان است. در یک برنامه اختلاس از بانک ایتالیا که یک میلیارد و هفتصد هزار دلار بود، رئیس بانک واتیکان متهم اصلی است که پولها را به آمریکای جنوبی فرستاده است. او یک کشیش آمریکایی و مشاور ویژه پاپ است.
گفتنی است که برای اجرای برنامه تبشیر مسیحیت در آفریقا و آسیا علاوه بر کاتولیکها، فرقههای دیگر مسیحیت نیز فعال هستند و تنها یک گروه پروتستان در آمریکا «بیل گراهام» دست به جمع آوری یک بیلیون دلار زده است.
واتیکان در سراسر دنیا پنج هزار مجله و روزنامه با دو میلیارد تیراژ منتشر میسازد. در خود واتیکان علاوه بر روزنامه یومیه ایتالیایی که از 120 سال پیش منتشر میشود، هفتهنامههایی هم به زبانهای انگلیسی، فرانسه، آلمانی، اسپانیایی و پرتغالی منتشر میگردد. کلیسا در کشورهای آفریقایی بالغ بر 5/1 میلیون واحد مؤسسه، مرکز، کلیسا، درمانگاه، مدرسه و غیره دارد که یکصد و یازده هزار کشیش، مدیر، کارمند، دکتر، مهندس و غیره (از مجموع 220000 مبلغ مسیحی در جهان) آنها را اداره میکند و هزینه سالانه آنها بالغ بر یک میلیارد دلار است.
چنانکه دو سه بار اشاره کردم واتیکان نوعاً از فعالیتهای خود در روزنامه رسمی خود چیزی منتشر نمیسازد و یک سیاست کتمان و ابهام بر کلیه امور واتیکان حکم فرما است. ولی طبق اطلاعات منتشر شده در اروپا هم اکنون واتیکان 80 هزار مبشر را برای اعزام به سراسر دنیای اسلام تا سال 2000 آماده میسازد.
تسلط مبشرین به دو یا سه زبان یکی از شرایط عمده اعزام آنها است و خود پاپ به پنج زبان به طور مسلط حرف میزند.
البته بررسی عملکرد واتیکان و گروههای مسیحی دیگر در اروپا و آفریقا و آسیا (به ویژه کشورهای اسلامی) نیازمند یک کادر مجهز و زبان دان و فارغ البال است که در این زمینه ضمن مسافرتهای گوناگون بتوانند حقایق را آن چنان که هست از نزدیک ارزیابی و گزارش کنند.
در اینجا بی مناسبت نیست اشاره کنم که کتابخانه واتیکان بالغ بر یک میلیون نسخه کتاب دارد که از این تعداد 70 هزار آن خطی و قدیمی است، جالب آنکه اخیراً یک قرارداد چند میلیاردی هم برای ساختن یک ساختمان ضد اتمی در داخل واتیکان بسته شده که وایتکن مدعی است برای حفظ کتابها و اسناد گرانبها به ساختن این پناهگاه اقدام کرده است! که طبعاً علاوه بر کتابها، در صورت ضرورت افراد خاصی هم میتوانند از آن استفاده کنند؟!
ایتالیا ـ رم / 10/5/62
سیدهادی خسروشاهی
واتیکان دنیای اسلام و:غرب
http://www.khosroshahi.net/book/fehrest.php?book_id=8
بازدید دیروز: 10
کل بازدید :375350
این وبلاگ بر آن است تا در فضایی آرام ، عقلانی و منطقی به مناظره و گفتگو با برادران و خواهران مسیحی جویای حق و حقیقت بپردازد.
تاریخ مسیحیت [176]
پاسخ به سؤالات شما در مورد اسلام [137]
جنگ های صلیبی [129]
مصنف واقعى اسفار پنجگانه [116]
مسجد و کلیسا [189]
راه مسیح [122]
گفتمانهای مسلمانان و مسیحیان [426]
اخبار مسجد و کلیسا [182]
پاسخ به سؤالات شما در مورد مسیحیت [283]
رهیافتگان [246]
مسیحیت و اسلام [263]
واتیکان دنیای اسلام و غرب [196]
گفتگوهای من و مسیحیان [345]
مسجد و کلیسا(بلاگفا) [267]
[آرشیو(15)]
پاسخ به سؤالات شما در مورد اسلام
اخبار مسجد و کلیسا
رهیافتگان
در کلیسا به دلبری ترسا
واتیکان دنیای اسلام و:غرب
جنگ های صلیبی
یادداشت ها و مقالات مرتبط
تاریخ مسیحیت
آشنایی با ادیان بزرگ/مسیحیت
بهار 1387
زمستان 1386