[ و شنید مردى دنیا را نکوهش مى‏کند فرمود : ] اى نکوهنده جهان ، فریفته به نیرنگ آن ، به ژاژهایش دلباخته و به نکوهشش پرداخته . فریفته دنیایى و سرزنشش مى‏نمایى ؟ تو بر دنیا دعوى گناه دارى ، یا دنیا باید بر تو دعوى کند که گنهکارى ؟ دنیا کى سرگشته‏ات ساخت و چسان به دام فریبت انداخت ؟ با خفتنگاههاى پدرانت که پوسیدند ؟ یا با خوابگاههاى مادرانت که در خاک آرمیدند ؟ چند کس را با پنجه‏هایت تیمار داشتى ؟ و چند بیمار را با دستهایت در بستر گذاشتى ؟ بهبود آنان را خواهان بودى ، و دردشان را به پزشکان مى‏نمودى . بامدادان ، که دارویت آنان را بهبودى نداد ، و گریه‏ات آنان را سودى . بیمت آنان را فایدتى نبخشید ، و آنچه خواهانش بودى به تو نرسید ، و نه به نیرویت بیمارى از آنان دور گردید . دنیا از او برایت نمونه‏اى پرداخت ، و از هلاکتجاى وى نمودارى ساخت . دنیا خانه راستى است براى کسى که آن را راستگو انگاشت ، و خانه تندرستى است آن را که شناختش و باور داشت ، و خانه بى نیازى است براى کسى که از آن توشه اندوخت ، و خانه پند است براى آن که از آن پند آموخت . مسجد محبان خداست ، و نمازگاه فرشتگان او ، و فرود آمد نگاه وحى خدا و تجارتجاى دوستان او . در آن آمرزش خدا را به دست آوردند و در آنجا بهشت را سود بردند . چه کسى دنیا را نکوهد حالى که بانگ برداشته است که جدا شدنى است ، و فریاد کرده است که ناماندنى است ، گفته است که خود خواهد مرد و از مردمش کسى جان به درنخواهد برد . با محنت خود از محنت براى آنان نمونه ساخت ، و با شادمانى‏اش آنان را به شوق شادمانى انداخت . شامگاه به سلامت گذشت و بامداد با مصیبتى جانگداز برگشت ، تا مشتاق گرداند و بترساند ، و بیم دهد و بپرهیزاند . پس مردمى در بامداد پشیمانى بد گوى او بودند و مردمى روز رستاخیز او را ستودند . دنیا به یادشان آورد ، و یادآور شدند . با آنان سخن گفت و گفته او را راست داشتند . و پندشان داد ، و از پند او بهره برداشتند . [نهج البلاغه]
دفن و رستاخیز مسیح2 - مسجد و کلیسا - mosque&church
  • پست الکترونیک
  • شناسنامه
  •  RSS 
  • پارسی بلاگ
  • مسجد و کلیسا
  • پارسی یار
  • در یاهو
  • یکی از مهمترین و اساسی ترین آموزه ها و اعتقادات مسیحیان عصر حاضر مسئله فدا می باشد . که اشکالات فراوانی بر آن متصور است. ما در این سلسله مباحث در پی آن هستیم تا ضمن مطرح کردن این آموزه به بیان اشکالات وارد بر آن بپردازیم. جا دارد دوستان مسلمان و مسیحی با استفاده از عقل سلیم و به دور از هر گونه تعصب به بیان نظرات ، آراء و اندیشه های خود در این خصوص بپردازند. قسمت هشتم  این بحث در اینجا مطرح می شود:

    حال به بعضی از تناقضاتی که بین این نصوص وجود دارد اشاره می کنیم:

     

    1- تعداد زنان : 

     

     متی:

     آنها را دو نفر می داند.

     

    مرقس:

     سه نفر را ذکر می کند .

     

    لوقا :

    تعداد آنها را بیشتر از این می داند بعلاوه اینکه می گوید همراه زنان عده دیگری هم بودند .

     

            اما یوحنا:

            فقط مریم مجدلیه را ذکر می نماید.

     

    2- سنگ قبر و ملائکه :

     

    متی:

     ذکر میکند که سنگ را یک ملک برداشت و بهمراه آن زلزله بزرگی هم اتفاق افتاد و بعد از آن زنان رسیدند و ملک بر همان سنگ در خارج از قبر نشسته بود .

     

     مرقس:

     می گوید زنان وقتی به قبر رسیدند دیدند که قبلا سنگ برداشته شده بود و مطلبی هم از آن زلزله بزرگ نقل نمی کند و ملک هم در داخل قبر نشسته بودند نه خارج از آن.

     

    لوقا:

     هم کنده شدن سنگ را قبل از آمدن زنان نقل کرده است لکن بر خلاف آن دو انجیل سابق حرفی از ملائکه نزده است و بعد از حیرت زنان ملائکه را نقل می نماید ولی آن ملائکه نه داخل قبر و نه خارج آن ننشسته بودند.

     

    یوحنا:

     اینطور نقل کرده  که مریم مجدلیه وقتی نزد قبر آمد دید که سنگ قبلا کنده شده ولی اثری از ملائکه نیست او نزد پطرس و یوحنا دوید و آندو آمدند و اثری ازمسیح و ملائکه ندیدند و بعد از اینکه رفتند مریم دو ملک را دید که یکی نزد سر و دیگری نزد پا نشسته بودند !!

     

    حال نمی دانیم که باید کدامیک از این اقوال را باور کنیم اگر به تفاسیر عهد جدید مراجعه کنید می بینید که آنها هم درباره این تناقضات با هم مباحث بی نتیجه ای دارند.

     

    البته  اخیرا به این نتیجه رسیده اند که :

    " در حقیقت هیچ چشم بشری رستاخیز مسیح را ندیده است لذا این امر برای ما معلوم نیست اما براهینی که دلالت بر این امر دارند زیاد هستند ...... اما اخبار مختصری که از این قضیه به ما رسیده است بحسب ظاهر با هم اختلافاتی دارند که برخی از این اختلافات ناشی از متفاوت بودن زمان نویسندگان کتاب مقدس است و بعضی دیگر بخاطر این است که هر یک از نگارندگان قصد و غرض خودش را در کتابش دنبال می کرده و از منظر خاص خود به قضیه می نگریسته و بیشتر این اختلافات بخاطر جهل نویسندگان به حوادث زیادی است که در آن زمان رخ داده است "

     

    اما نکته دیگر اینست که مسیح به شاگردانش گفته بود که او را به صلیب می کشند و  می میرد و دفن می شود و بعد از سه روز و سه شب رستاخیز می یابد ولی حقیقت آنست که مسیح فقط دو شب  و یک روز در قبر نبود چرا که دفنش عصر روز شنبه بوده و رستاخیزش قبل از طلوع  آفتاب روز یکشنبه بوده است.

    بعلاوه یوحنا می گوید:

     که شاگردان نمی دانستند که مسیح بعد از سه روز رستاخیز خواهد کرد،       

    یعنی مسیح به آنها این مطلب را  نگفته بود.

     بهمین خاطر است که طبق کلام لوقا :

    آنها کلام آن زن را تصدیق نکردند و آنرا هذیان پنداشتند.

     همچنین یوحنا از قول پطرس و یوحنا ذکر میکند که:

     آنها این مطلب را نمی دانستند.

    لذا یا باید آن اخباری که از قول مسیح نقل شده که او پیشگوئی کرد که او را بصلیب می زنند و می میرد و بعد از سه روز دوباره زنده می شود ، دروغ و باطل باشد.

    ( کما اینکه همینطور هم هست )

     

    ویا باید بگوئیم :

     

    آنچه که یوحنا در کتابش ذکر کرده که شاگردان از این مطلب بی اطلاع بودند ، دروغ و باطل است.

     

    بهمین مقدار در رد این مطلب بسنده می کنیم.



    پدر آریوس ::: پنج شنبه 85/6/23::: ساعت 8:22 عصر
    نظرات دیگران: نظر


    لیست کل یادداشت های این وبلاگ

    >> بازدیدهای وبلاگ <<
    بازدید امروز: 39
    بازدید دیروز: 102
    کل بازدید :381553

    >>اوقات شرعی <<

    >> درباره خودم <<
    دفن و رستاخیز مسیح2 - مسجد و کلیسا - mosque&church
    پدر آریوس
    این وبلاگ بر آن است تا در فضایی آرام ، عقلانی و منطقی به مناظره و گفتگو با برادران و خواهران مسیحی جویای حق و حقیقت بپردازد.

    >> پیوندهای روزانه <<

    >>فهرست موضوعی یادداشت ها<<

    >>آرشیو شده ها<<

    >>لوگوی وبلاگ من<<
    دفن و رستاخیز مسیح2 - مسجد و کلیسا - mosque&church

    >>> لوگوی دوستان<<<

    >>جستجو در وبلاگ<<
    جستجو:

    >>اشتراک در خبرنامه<<
     

    >>طراح قالب<<
    پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
    2006-ParsiBlog™.com ©